Over Energietoppers.nl

Wij helpen consumenten bij het vergelijken en overstappen van energieleverancier. Door bekende partijen in de markt te vergelijken kunnen consumenten van exclusieve aanbiedingen profiteren die vaak niet bij de aanbieder zelf zijn af te sluiten.

U wilt besparen op uw energiekosten en bent zodoende op onze website terecht gekomen. Nu kunt u gebruik gaan maken van onze onafhankelijke energievergelijker die als beste is getest.

Zo weet u zeker dat u overstapt op een betrouwbare energieleverancier en de overstap ook goed verloopt.


U bent met energietoppers goedkoper uit dan bij de energieleverancier zelf

Energietoppers.nl werkt samen met veel andere intermediairs om voor u de beste deals te krijgen. Voor leveranciers zijn nieuwe klanten enorm belangrijk. Door ons online platform spannen aanbieders zich in om u via onze energievergelijker scherpe energie aanbiedingen te doen.

Zodoende krijgt u op onze website alleen maar exclusieve kortingen en energie acties te zien die u enkel voordeel te bieden hebben en voordeliger zijn dan direct via de aanbieders zelf. Kortom: altijd, 100% de beste deal via Energietoppers.nl


Ons verdienmodel

Dagelijks maken honderden mensen gebruik van onze energievergelijker om over te stappen van energieleverancier. De grote energieleveranciers zijn hier natuurlijk erg over te spreken en bieden ons een tegemoetkoming.

Op deze manier probeert energietoppers.nl een juiste balans te vinden waardoor altijd een win-win situatie ontstaat voor zowel u als klant en ons als vergelijkingssite.