Hoe werkt energie vergelijken

Energie vergelijken met behulp van Energietoppers is erg eenvoudig. Zo zijn er slechts drie eenvoudige stappen die u moet volgen voor energie vergelijken, waarna u direct kan profiteren van de beste energie aanbiedingen op de markt.Stap 1: persoonlijke gegevens invullen voor energie vergelijken

Voor u een overzicht kan krijgen van de energieprijzen / energietarieven van dit moment, dient Energietoppers eerst meer te weten over u en uw gezin. Op deze manier kan er namelijk een overzicht gemaakt worden van gepersonaliseerde aanbiedingen die voor u relevant zijn.

Stap 2: het aanbod bekijken voor energie vergelijken

Heeft u alle gegevens van stap 1 ingevuld, dan krijgt u direct een overzicht van alle aanbieders op de Nederlandse markt en de prijzen en acties van deze aanbieders. Bekijk het aanbod van Energietoppers, vergelijk de prijzen met elkaar en kies de beste energieleverancier met de prijs die het beste bij u past.

Stap 3: overstappen na energie vergelijken

Wie een interessante aanbieding heeft gevonden via Energietoppers, kan direct gebruik maken van de gratis overstapservice om van de aantrekkelijke aanbieding te profiteren.